PDF Afdrukken E-mail

Voor wie?


Doelgroep:

Het YouthChallenge Leertraject is een persoonlijk ontwikkelingstraject dat zich richt op jongens in de leeftijd van 12 tot 19 jaar. Het betreft jongens die nog niet of nauwelijks in aanraking zijn geweest met justitie. Zij hebben potentie maar in hun dagelijkse omgeving is er weinig kans om dit te ontwikkelen. Wij bieden een leertraject aan en hebben ervaring met jongens met een sociaal-maatschappelijke achterstand. Het Leertraject bestaat uit 7 middagen en 1 survival weekend.

Het doel wat voorop staat is persoonlijke groei.

Vergoeding:

Er wordt van de jongens een vergoeding verwacht, zodat het traject kostbaar voor hen wordt. Deze vergoeding bedraagt een symbolisch bedrag van 30 euro per deelnemer. Hier kan eventueel (gezamenlijk) voor worden gewerkt. De overige kosten voor het traject worden gefinancierd vanuit de instelling, organisatie of de gemeente die het project heeft aangenomen.

Youth-Challenge werkt voor en samen met verschillende jongerenorganisaties, instellingen en gemeenten. Gezamenlijk bepalen we de thema's en de doelstellingen van het leertraject. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de kosten van het leertraject ?

Neemt u dan contact met ons op >>


Youth-Challenge maakt professioneel gebruik van: